Numele meu este Florescu Andrei.
Sunt un fotograf.

Fotografia pentru mine este sa capturez un moment trecător, care este adevărat.

Stilul meu este o combinație între fotojurnalism și fotografie fine-art, cu o notă de fashion și lumina creativa. Fotografiile mele sunt inspirate de lumina, culoare, tehnicile din procesarea alb-negru, fotografiile de epocă, perspectiva creativă și, bineînțeles, cel mai important, personalitățile oamenilor pe care ii fotografiez!

Abilitățile mele

90%
Portrete

Un portret adevărat ar trebui, astăzi și peste o sută de ani, să mărturisească cum arăta această persoană și ce suflet avea.

80%
lifestyle

A crea o fotografie e ca si cand te-ai furișa noaptea în bucătărie sa furi cookie-urile Oreo.

95%
Studio

Viața nu este despre detalii semnificative, luminate de un bliț, fixate pentru totdeauna, dar fotografia este. Ea este martorul acestor detalii.

75%
fashion

Ce porți este modul în care te prezinți lumii, mai ales astăzi, când contactul uman este atât de rapid. Moda este un limbaj instantaneu. - Miuccia Prada

De ce pe mine?

Compoziție

Nu există timp mai potrivit pentru a tăia o compoziție proastă decât înainte de apăsarea declanșatorului.

Abilități profesionale

Fotografierea pentru un amator este un hobby, pentru profesionist este o muncă facuta cu pasiune, implicare si o dorinta constanta de perfectionare.

Echipamentul perfect

“Mulți fotografi cred că dacă vor cumpăra o cameră mai bună, vor putea face fotografii mai bune. O cameră mai bună nu va face nimic pentru tine dacă nu ai nimic în cap sau în inima ta.

ultra hd

Ca și calorii, megapixeli sunt o măsură de cantitate, nu de calitate. Aveți nevoie de un anumit număr de megapixeli, în funcție de modul în care doriți să folosiți o fotografie. Numărul de pixeli dintr-o cameră nu spune prea multe despre calitatea imaginii pe care o pot captura.

O Viziune Unica

A vedea nu e destul, trebuie sa simți ceea ce fotografiezi.

înțelegere

Primul pas în fotografie este sa înțelegi ce vrei fotografiezi.