Blog horizontal

FireShow - Noaptea Muzeelor la MNaB
19/05/2019

Cei de la Deep6 Project au avut un spectacol cu foc ieri la Timisoara in cadrul Noaptea Muzeelor organizat de Muzeul National al Banatului. I like fire, imi place focul. Imi place contrastul, luminiile, imi place cum iti creaza excitare dar si o frica atunci cand vezi ca vine spre tine un val de foc.

Sesiune Foto Privata - Vlad & Alexandra
19/05/2019

Sa ai o sesiune foto privata cu un cuplu tanar e intodeauna interesant. Foarte des sunt ingrijorati ca nu o sa arate bine in fotografii, sunt timizi si cred ca nu arata bine. Dar astea sunt lucruri care sunt rapid uitate atunci cand vad fotografiile. Multi din clienti mei se gandesc ca vor face sesiunea foto in viitor cand vor arata mai bine. Dar cel mai bine arati cand iti arati cel mai pur zambet.

Opera Fashion Fair #flashmob 2019
22/05/2019

Fashion people, este deja un trend ca în fiecare an, inainte de OFF, sa aducem in oras un mic teaser despre editia urmatoare printr-un mic flashmob cu prezentari de moda. ❤ In editia aniversara a 5-a, #teamOFF a organizat 2 flashmob-uri prin care chiar am surprins spectatorii: la Conferinta Districtuala de Primavara Rotaract D2241, dar si la Forumul Vocational Rotary. Echipa exceptionala de designeri, modele, fotografi, dj, make up artisti si hair...